Vi er så småt ved at vende tilbage til normale tilstande i klinikken. Det er dog vigtigt, at man IKKE møder op i klinikken hvis man har symptomer fra luftvejene, såsom forkølelse og hoste, samt feber. Der skal man forinden have rettet telefonisk kontakt til klinikken.

Der er nu mulighed for podning for Corona-virus selv ved lette symptomer som led i Sundhedsstyrelsen strategi for inddæmning af smitte. I skal ligeledes her kontakte klinikken telefonisk ved symptomer. Ved akutte spørgsmål om Corona-virus uden for klinikkens åbningstid henvises til Sundhedsstyrelsens Corona-hotline på tlf.: 70200233.

Vi holder ferielukket i uge 7 (fra d. 15. - 21. februar), hvor vi henviser til: Hanne Korsholm (tlf.: 48243380). Vi er tilbage i klinikken igen mandag d. 22. februar.

Der er nu igen mulighed for pneumokok vaccine, hvis man er over 65 år. Den har været i restordre, men kan nu bestilles hjem efter henvendelse til os.

Vi har primo februar skiftet til andet styresystem, hvorfor alle patienter skal oprettes på ny på hjemmesiden med brug af NemID. Der henvises her til vejledning under menuen 'Patientvejledning' og så 'Brugeroprettelse'. Når du er oprettet på hjemmesiden skal du sende os en e-mail, så du kan blive aktiveret i systemet. Herefter vil du have adgang til receptfornyelse og email-konsultation.

Ved AKUT opstået sygdom udenfor telefontid, alle hverdage mellem kl. 8-16, kan jeg kontaktes på akuttelefonen. Hele ugen efter kl. 16, samt weekend- og helligdage, henvises til 1813. Ved lukkedage henvises desuden til akutnummer på telefonsvarer.

Bestil tid, forny medicin, skriv til lægen. Login herunder:

Bestil tid, forny medicin, skriv til lægen.
Login herunder: