Klinikken er lukket i uge 17 fra mandag d. 25. til fredag d. 29. april.

Ved akut behov for lægehjælp i vores fravær henvises til:

Læge Hanne Korsholm på tlf 48243380

Det er fortsat vigtigt, pga den store smittespredning af corona-virus, at man IKKE møder op i klinikken, hvis man har symptomer fra luftvejene, såsom forkølelse og hoste, samt feber. Der skal man forinden have rettet telefonisk kontakt til klinikken.

Der er nu mulighed for podning for Corona-virus selv ved lette symptomer som led i Sundhedsstyrelsen strategi for inddæmning af smitte. I skal ligeledes her kontakte klinikken telefonisk ved symptomer. Ved akutte spørgsmål om Corona-virus uden for klinikkens åbningstid henvises til Sundhedsstyrelsens Corona-hotline på tlf.: 70200233.

Nyhed: Telefontiden er ændret til kl 8-10.

Hvis du er ny patient i klinikken kan du med fordel oprette dig på hjemmesiden. Der henvises her til vejledning under menuen 'Patientvejledning' og så 'Brugeroprettelse'. Når du er oprettet på hjemmesiden skal du sende os en e-mail, så du kan blive aktiveret i systemet. Herefter vil du have adgang til receptfornyelse og email-konsultation. Du kan med fordel hente min læge app.

Ved AKUT opstået sygdom udenfor telefontid, alle hverdage mellem kl. 8-16, kan jeg kontaktes på akuttelefonen. Hele ugen efter kl. 16, samt weekend- og helligdage, henvises til 1813. Ved lukkedage henvises desuden til akutnummer på telefonsvarer.

Bestil tid, forny medicin, skriv til lægen. Login herunder:

Bestil tid, forny medicin, skriv til lægen.
Login herunder: